|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Sezonul Gemenilor (21 mai – 21 iunie 2023). Flexibilitate, curiozitate, fabrică de idei.


Alice Panțâru

Autor

Publicat

19/05/2023

Vizualizări

Pe 21 mai, ora 10:09 (ora Bucureștiului), Soarele se desprinde timid de conglomeratul de planete din zodia Taurului și pășește în zodia Gemenilor, încercând să detensioneze atmosfera încrâncenată zugrăvită de planetele în semne fixe. E un soi de clocot mocnit pe cer care stă să explodeze în orice moment, o furie a Zeilor care nu mai pot să tacă diplomatic sau strategic. Soarele în Gemeni are concurență mare, mai ales că Marte este deja în semnul Leului, o poziție puternică dar periclitată de Pluto în Vărsător, de celelalte planete în semnul Taurului (Uranus, Jupiter, Mercur) dar și de axa destinului Scorpion-Taur.

Arhetipul Gemenilor vorbește despre flexibilitate, adaptabilitate, deschidere către idei noi, atribute de mare utilitate în aceste zile, pe care sper să le putem accesa cât mai ușor. Avem de învățat de la Gemeni (mai ales noi, ficșii – Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să luăm lucrurile mai sportiv, cu ceva mai multă detașare și umor. Știu că e ușor de zis, mâna mi-e încrâncenată pe taste când scriu (fixă și eu, cu cornițe de Taur, bineînțeles :)) dar chiar și autoironia asta mi-a picat bine și mi-a pus un zâmbet în colțul gurii 🙂 Eu o am pe Venus în Gemeni în astrogramă, poate de aceea am o ușurință în a trece de la o stare la alta, dar să știți că toți avem Gemenii în harta natală, cu toții putem dezvolta frumos calitățile acestei zodii.

Jucăușii Gemeni au și doza lor de umbră, nu-s perfecți, așa cum nicio zodie nu e. Uneori sunt superficiali, neserioși, plimbă vorba de colo-colo, se împrăștie în multe direcții și idei și nu apucă să materializeze niciuna, iar dualitatea lor este binecunoscută. Cu toate acestea, Gemenii au un farmec adolescentin, sunt plini de viață, avizi după experiențe noi și cunoaștere (informație), sunt fabrici de idei și soluții practice dar și buni negociatori.

Vrei să afli mai mult despre energia sezonului Gemenilor? Vrei să vezi care sunt atuurile acestei zodii și cum le poți activa în propria viață? Ești născut(ă) în zodia Gemenilor și vrei să știi care sunt lecțiile pe care le ai de integrat în această viață? Ți-ar plăcea să ai un ghid astral zilnic care să te ajute să navighezi în aceste zile provocatoare?

Dacă răspunsul tău este DA la aceste întrebări, am pentru tine Astro-Agenda Sezonului Gemenilor pe care o poți avea:

Un sezon al Gemenilor memorabil!

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare