|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Schimbări de anvergură pe scena lumii și a sufletului. Eclipsa de Lună în Taur – 8 noiembrie 2022.


Alice Panțâru

Autor

Publicat

07/11/2022

Vizualizări

Marți, 8 noiembrie, la ceas de sărbătoare a sfinților Mihail (conducătorul oștilor de îngeri) și Gavril (mesagerul lui Dumnezeu), la momentul Eclipsei de Lună în semnul Taurului, cerul oferă un spectacol planetar ale cărui efecte vor reverbera multe luni de aici înainte, iar schimbările declanșate sunt extrem de profunde fără a mai fi posibilă întoarcerea la vechile feluri de a fi. Astrologia ne ajută să descifrăm mesajele Universului astfel încât să înțelegem, să acceptăm și să integrăm energiile momentului. Având în vedere că Uranus (surpriză, șoc, neașteptat, radical) este parte din conversația astrală, nu putem spune că suntem pregătiți pentru evenimentele ce urmează, dar putem spune că ceea ce se întâmplă este în acord cu sufletul nostru pe un nivel de conștiință superioară.

„Binele nostru cel mai înalt” este în fundal (Nodul Nord în Taur), deși la nivelul ochilor noștri se dezlănțuie haosul. Din nou, energii puternice converg către destructurare, distrugere, reconfigurare a vechilor sisteme (cuadratură Saturn). Axa financiară (opoziție Luna în Taur – Soare în Scorpion) este în vizor, de aceea putem fi martorii unor cutremure la bursă și pe piețele financiare, bancare, valutare. Scorpionul va scoate la lumină secrete legate de bani dar și frici adânc ascunse în subconștientul nostru. Nevoia sufletului nostru de siguranță și stabilitate este pusă sub reflector. Ce suntem dispuși să facem pentru a le păstra, cât de neautentici alegem să fim pentru a păstra controlul, cât suntem dispuși să share-uim din ceea ce suntem, din ceea ce avem, câtă posesivitate, lăcomie manifestăm pentru bunuri materiale și plăceri, cum ne autovalorizăm și ce valoare le atribuim celorlalți.

În plin proces de reconfigurare a Lumii, dorințele noastre se schimbă, valorile și principiile la fel. Ne dorim să creăm o viață cu sens, care ne motivează, ne incită, dar momentul Eclipsei ne deschide ochii asupra fricilor care ne stau în calea unei astfel de vieți. În special nativii zodiilor fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) dar și cei cu puncte importante în hartă în aceste semne, pot manifesta foarte multă rezistență la acest Val imens de schimbare. Parcă ar amâna un pic, parcă ar vrea mai încet, parcă ar vrea să știe dinainte ce-i așteaptă (NE așteaptă – de fapt – :)) iar Universul spune : – Ba nu, acum! Tot înainte prin NECUNOSCUT, pe teritorii neumblate. Când aceste semne fixe fac până la urmă schimbarea, aceasta este radicală, din rădăcini.

Presiunea este una imensă, nu e loc să ne ascundem după deget, sunt adevăruri interioare care ies la lumină iar tot acest clocot are misiunea de a ne face conștienți de puterea pe care o avem, de valoarea noastră, de valoarea relațiilor în care suntem implicați, de valoarea simplului fapt de a fi în viață și a avea o mulțime de alegeri și de posibilități la dispoziție (Marte în Gemeni). În tot acest proces de conștientizare apar umbrele, lucrurile mai puțin plăcute ale ființei noastre, acele părți întunecate și rușinoase pe care le-am tot ascuns dar și rănile și durerile vechi de-o viață sau mai multe. Este un moment cu potențial imens de vindecare, uneori procesul având loc la nivel subtil. După frământări chinuitoare, după desprinderea de acel nor energetic al durerii, totul se va lumina și va părea mai ușor și proaspăt.

Dacă planetele ar vorbi, mesajele lor către oameni ar suna, la momentul eclipsei, cam așa:

  • LUNA: Aveți stabilitate și siguranță cât timp aveți încredere în voi, în abilitățile și talentele voastre. Abundența vă este la dispoziție oricând, nelimitat, doar propriile voastre limitări vă împiedică să ajungeți la ea. Viața poate fi simplă și plină de bucurie. Aveți la dispoziție darurile naturii pe care le puteți primi cu ușurință, aveți frumusețe, senzualitate și armonie, aveți simțuri cu care să vă bucurați de viață și resurse nelimitate de creativitate. Aveți puterea de a transforma visurile în realitate, aveți toate instrumentele de a materializa tot ce vă doriți și este în acord cu binele vostru cel mai înalt.
  • SOARELE: Viața are valoare și profunzime dincolo de materialitatea ei. Sunteți suflete cu substanță, cu emoții și trăiri intense, sunteți ființe complexe ce s-au întrupat pe această planetă pentru a iubi, simți, dori. Sunteți suflete nobile cu misiuni de tot felul, cu putere interioară la fel de mare ca a divinității, trebuie doar să o descoperiți. Aveți puterea de a înfrunta orice adevăr, de a-l accepta și a-l integra. Aveți puterea de a transforma orice demon interior în Lumină și iubire.
  • MERCUR: Este vremea să săpați adânc în subconștient și să scoateți la lumină toate acele gânduri limitative, obsesii, frici, anxietăți ce vă însoțesc zi de zi. Este vremea să vă comunicați adevărul interior și să vă asumați că el poate deranja, că poate duce la pierderi. Aveți puterea de a vedea dincolo de logică și rațiune, aveți intuiție și conexiune cu spații nevăzute. Aveți curajul să vă folosiți aceste daruri, nu vă limitați la ceea ce puteți palpa și demostra logic.
  • VENUS: Este vremea cernerii relațiilor. Sunteți ființe ce se pot conecta la un nivel profund, dincolo de superficialitate. Treceți de primul strat și descoperiți mai mult din oameni, acolo puteți găsi un spațiu minunat de explorat. Aveți curaj să creați relații în care să vă dezbrăcați de armuri și să vă expuneți vulnerabilitatea. Bucurați-vă de sexualitate, de simțuri, de dorință și pasiune. Bucurați-vă de resursele pe care le aveți fără să fiți nevoiți să munciți, ele sunt acolo, doar să vă lăsați să le primiți.
  • MARTE: Aveți timp până pe 12 ianuarie să regândiți felul în care acționați. Proiectele pe care le-ați început le puteți recalibra. Deși vă simțiți în aceste zile cu mai puțină vitalitate iar energia voastră pare să se împrăștie în prea multe direcții, aveți abilitatea de a filtra ceea ce este important pentru voi. Vă puteți regândi dorințele, ce vă motivează cu adevărat. Puteți avea conștientizări despre ce este nevoie să învățați, să comunicați lumii, sau despre unde e nevoie să ascultați înainte de a acționa.
  • JUPITER: Sunt ajutor de nădejde în această Eclipsă pentru tot ceea ce înseamnă emoție și trăire interioară. Și eu iubesc Adevărul iar Scorpionul îmi este aliat în misiunea mea de a-l revela. Sunteți susținuți de divinitate, sunteți interconectați pentru ca Lumina să circule fluid pentru a vă expansiona și eleva sufletele. Mijlocesc comunicarea cu planurile nevăzute, sunt un explorator în apele adânci și întunecate ale Universului și vă înlesnesc accesul la înțelepciunea divină. Aveți curaj să depășiți granițele impuse, ieșiți din colivie și zburați în aventura vieții!
  • SATURN: Veghez asupra întregului proces transformator și mă asigur că este făcut cu integritate și responsabilitate. Sunteți în plină schimbare de paradigmă, trecutul rămâne în urmă dar păstrați ceea ce are substanță și valoare. Nu tot ce e vechi trebuie aruncat și fiți siguri că sunt vigilent. Nu risipiți, nu vă complaceți în lene și adicții, nu vă adânciți în mistere și ocult înainte de a vă face curățenie în ogradă. Sunteți ființe puternice, plângeți dacă aveți nevoie, trăiți-vă tristețea, dar ridicați-vă de acolo, fiți versiunea voastră cea mai bună, implicați-vă în propria viață, nu așteptați să se schimbe vremea, guvernul sau timpurile. Sunteți ființe autonome, rezistente, înțelepte, găsiți puterea la voi și nu vă lăsați distrași de zgomotul de fond. Setați-vă un scop, o strategie, fiți sigur că vă sunt alături de fiecare dată pentru un reality-check.
  • URANUS: Gata, dragilor, cu vechea Lume! Sunt agent al schimbării pentru ca voi să evoluați, să creați un Pământ Nou și un alt sistem de valori. Pregătiți-vă de surprize, deși acțiunile mele nu pot fi prevăzute de nimeni, fiți flexibili și nu vă opuneți schimbărilor. Sunt instrument într-un plan mai mare de ridicare a conștiinței aici pe Pământ, sunt canal de conexiune între viitor și prezentul vostru, aduc eliberare și progres. Deși voi percepeți haos, scopul meu este să vă facilitez eliberarea din strânsoarea pe care spiritele voastre o trăiesc de multe epoci încoace. Aveți încredere în proces, este doar pentru ca viața aici pe Terra să fie mai autentică, iar experiența voastră aici să fie cu mai multă claritate și mai apropiată de gazda voastră, Mama Pământ.
  • NEPTUN: Aveți încredere! Suntem cu toții în același mare ocean universal. Aveți curajul de a vedea dincolo de Ego și Rațiune. De aceea eu presar ceață și confuzie, tocmai pentru a vă provoca să priviți Viața cu ochii interiori, dincolo de ceea ce puteți atinge. Colegul meu Saturn vă vrea pragmatici și realiști, dar eu vă invit din când în când și dincolo de lumea materială, acolo unde Magia este posibilă, acolo unde visurile vă slujesc ca și motivație. Vă invit să vă dezbrăcați de ceea ce ați crezut până acum despre personalitatea voastră și să vă întrebați ce mai este dincolo de ceea ce știați până acum. În acest context astral s-ar putea să fie cazul să cedați frâiele, să renunțați la control și să vă lăsați să curgeți în spațiul lui „Fie ce-o fi, cu Dumnezeu înainte!”
  • PLUTO: Destructurare, distrugere, renaștere, regenerare, reconstrucție! Sunt pe ultima sută de metri din aria Capricornului iar reconfigurarea structurilor micro și macro este absolut necesară. Planul divin are pregătită pentru voi o nouă energie pe care o aveți de explorat, cea a Vărsătorului, de aceea viața bazată pe năzuința de acumulare materială este pe sfârșit. Valori mai înalte vor fi primordiale de aceea scot la lumină tot ce ați ascuns sub preș și vă sunt sprijin a vă explora umbrele și fricile și a vă facilita acceptarea lor, transformarea lor în putere.

Eu așa percep mesajele planetelor iar cei care vor armoniza aceste mesaje cu propria energie vor fi maieștrii perioadei 🙂

Interesant este și faptul că în Statele Unite se desfășoară alegerile pentru Congres fix în ziua Eclipsei, va fi cu siguranță o zi ce va rămâne în istorie. Vrem-nu vrem, SUA este un indicator al trendurilor sociale și politice pentru toată planeta, de aceea este captivant să urmărim evenimentele de acolo.

Este o perioadă intensă, cu o mulțime de provocări și trăiri uneori devastatoare dar putem avea încredere în planul divin, într-o imagine mai amplă decât putem percepe acum.

O Lună plină și o Eclipsă revelatoare vă doresc, cu Adevăr, încredere și putere, cu inima deschisă și suflet binecuvântat!

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare