|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

#ScanTheSky săptămâna 15 – 21 martie 2021


Alice Panțâru

Autor

Publicat

14/03/2021

Vizualizări

După un weekend sub auspiciile Lunii Noi în Pești care a predispus la visare, fantezie și setare a intențiilor pentru următoarea perioadă, săptămâna începe sub semnul Lunii în Berbec. Simțim o fină aromă a sezonului care se pregătește să înceapă de sâmbătă, 20 martie, cel al Berbecului. Totuși, energia Peștilor este încă în manifestare puternică pe ultima sută de metri.

Mercur se alătură trioului Soare, Venus, Neptun, marți, pe16 martie, toate în semnul Peștilor. Cele 3 planete sunt sub lucrarea de transformare a lui Pluto cu care formează un aspect pozitiv de sextil. Intuim că ceea ce se petrece în aceste zile este extrem de important, profund, dar e greu perceptibil, se întâmplă la nivel subtil iar efectele se vor dezvălui mai târziu.

Tema Peștilor atât de pregnantă pe harta momentului poate aduce cu sine o senzație de devitalizare, confuzie, ceață sau dezrădăcinare, plutire.

Ca ultim semn al zodiacului, Peștii pregătesc terenul pentru noile începuturi pe care le declanșează Echinocțiul de primăvară ce se va produce sâmbătă, 20 martie, odată cu intrarea Soarelui în zodia Berbecului. De aceea, până atunci, este necesară eliberarea, curățarea, detașarea de tot ceea ce nu ne mai folosește, tot ce nu mai rezonează cu noi, iar energia este extrem de favorabilă pentru acest lucru. Un pas în spate din situațiile la care nu avem răspuns și privirea către cer, unde știm că găsim întotdeauna sprijin și susținere, chiar dacă nu știm acum sub ce formă. Această abordare poate fi epuizantă pentru egoul și mintea noastră care doresc să știe totul, să aibă certitudini, să știe cum stau lucrurile și care este următorul pas.

Intuiția, extrasenzorialitatea și senzitivitatea se accentuează iar granița dintre real și lumile nevăzute este destul de fină. Atenție însă la latura de frecvență joasă a Peștilor care poate aduce senzația de abandon, respingere, înstrăinare, învinovățire a altora sau victimizare. Poate ieși la lumină sentimentul de neputință și deconectarea de la propria noastră putere. Poate fi vorba de frici de care nu am fost conștienți până acum, sau de imposibilitatea de a stabili limite sănătoase pentru noi înșine. În astrologie, Peștilor și casei astrologice guvernate de ei (a-12-a) li se atribuie și semnificații karmice, așa că putem elibera din sufletul nostru lucruri cu mult mai vechi decât vedem la prima vedere.

Cheia vine din încredere în ceva mai mare decât noi, în planul divin și în sprijinul pe care îl primim de fiecare dată, oricât de neagră ar părea situația. Fluiditatea pe care o simțim sau poate chiar evenimentele stranii care apar fac parte din încheierea de etapă și curățările necesare.

Sâmbătă, 20 martie, Echinocțiul de primăvară schimbă radical energia și e de așteptat să avem un sezon al Berbecului de anvergură, cu multă forță, cu motoarele turate, mai ales cele mentale. Se pornesc lucrurile, ieșim din letargie și fantezie și ne punem pe treabă. În ultima zi a săptămânii, Venus părăsește și ea semnul poetic al Peștilor și se înflăcărează în semnul Berbecului, deschizându-se către pasiuni fulgerătoare. Vom vorbi weekendul viitor mai mult despre aceste energii care răstoarnă complet starea noastră interioară.

Deocamdată să ne facem curățenia de primăvară, să ne lăsăm duși de valul conștiinței extinse și să accesăm tărâmurile magice care-și deschid porțile către noi.

O săptămână de vis vă urez!

Sursa foto: Pinterest

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
© INJOY. Toate drepturile rezervate.
Developed by FMS.