|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Drumul Lunii în săptămâna 22-29 noiembrie


Alice Panțâru
Autor
Publicat
23/11/2020
Înapoi la
Vizualizări

Share the (In) Joy!

În această săptămână, Luna parcurge 3 semne zodiacale, iar în drumul ei se poziționează în relații tensionate cu alte corpuri cerești. Acest lucru poate însemna o intensitate a emoțiilor, a trăirilor, a stărilor pe care le avem.

• Luni și marți Luna se află în Pești, iar aspectele pe care le formează cu Neptun, Nodul Sud și Mercur sunt cu totul speciale. Poate că nu sunt zile bune de luat decizii importante sau de angajare în activități practice, ci mai degrabă de contemplare, introspecție, meditație. Pare a fi un portal către alte tărâmuri, o deschidere a Cerului către spații infinite, de unde putem accesa un tip de cunoaștere ezoterică, misterioasă, mistică. Poate fi vorba despre ceva din trecutul îndepărtat, de ajutor în munca noastră de transformare a unor credințe învechite, limitative, poate fi o viziune nouă încă neclară, ce pare a fi o fantezie, o închipuire (de fapt poate apărea chiar în vis), însă ea va deveni din ce în ce mai clară în viitorul apropiat. Apa este un element care ne facilitează această energie, fie prin băi cu săruri și uleiuri esențiale, fie prin plimbări pe malul unei ape sau pur și simplu dacă o bem și ne hidratăm pe cât ne cere corpul. Atenție la tendința de escapism prin tot felul de vicii, prin abuzul de alcool, medicamente sau alte substanțe care provoacă dependență.


• De marți după-amiază (ora 17:05) până vineri dimineața, Luna parcurge semnul Berbecului întâlnindu-l în drumul său pe războinicul Marte. Ne trezim din starea de visare, sângele se înfierbântă, de aici trăiri puternice, dorință de acțiune, emoții intense, pe alocuri impulsivitate, reactivitate exacerbată. Acum cel mai indicat este să ne mișcăm, să facem sport, să ardem energia în surplus.


• De vineri până duminică Luna traversează semnul Taurului, motoarele încetinesc relativ și teoretic ar trebui să ne relaxăm, să ne bucurăm de plăcerile simple ale vieții. Spun ”relativ” pentru că eu, ca Taur, simt destul de intens Luna când se află în semnul meu zodiacal, mai ales de când Uranus este tot în Taur. Pot ieși la suprafață emoții ce vorbesc despre frica de a nu ști ce ne așteaptă, de instabilitate, de pierdere a siguranței sau a resurselor de care dispunem.


Sursa foto: Pinterest

Ți-a plăcut articolul? Spune-le și altora!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
© INJOY. Toate drepturile rezervate.
Developed by FMS.