|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

11.11.2020 PORTALUL TREZIRII CONȘTIINȚEI


Alice Panțâru
Autor
Publicat
11/11/2020
Înapoi la
Vizualizări

Share the (In) Joy!

11.11 este o zi cu o încărcătură energetică specială, un așa numit Portal în care ne sunt deschise porți de comunicare cu tărâmuri divine.

Recomandarea pentru noi toți este ca în această zi, și nu numai, să ne dăruim timp în care să ne deconectăm de la tumultul lumii exterioare, să ne îndreptăm către interior. Aici, frecvența vibrațională înaltă ne ajută să ne conectăm cu sinele nostru superior, ghizii spirituali, îngerii noștri păzitori, iar această conexiune poate aduce revelații puternice. Ce dorim să manifestăm în viața noastră, ce proiecte dorim să prindă aripi, în ce fel dorim să arate abundența pentru noi? Să avem mereu în minte calitatea noastră de co-creatori ai realității, să fim îndrăzneți și să țintim către calea cea mai potrivită sufletului nostru.

Mesaj primit prin intermediul cărților oracol ”Work your light” – Rebecca Campbell.

”Marea provocare a vieții este să ne menținem inima deschisă exact în momentele în care dorim cel mai mult să o închidem. Să lăsăm viața să ne deschidă inimile prin durere și pierdere.
A fi om este un act de curaj. O viață trăită cu sens este presărată cu pierderi, tragedii, și în egală măsură cu victorii și aventură. În orice moment al vieții v-ați afla, acest moment te provoacă să deschizi inima indiferent de cât de mult te doare.
Probabil că traversezi timpuri grele acum. În loc să te frustrezi, superi sau îngrijorezi, ai putea să vezi această etapă a vieții ca pe o binecuvântare. Ai putea vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită, și anume aceea că lucrurile ți se întâmplă PENTRU tine, spre binele tău cel mai înalt.
E timpul să fii blând(ă) și gentil(ă) cu tine, la fel cum ai fi cu un bebeluș. Imaginează-te cuibărit(ă) în brațele calde ale Mamei, și ai încredere că Ea te ține cu grijă și ești în siguranță, chiar dacă tu simți că-ți fuge pământul de sub picioare.”

Într-o bună zi, nu foarte departe de acum, te vei uita în urmă și când vei vedea cât de mult (te-)ai transformat, vei fi uimit de măreția poetică a vieții. TOTUL ESTE BINE.

”EVERYTHING IS GOING TO BE OK. LET IT CRACK YOU OPEN”

#OracleCards – Rebecca Campbell – ”Work your light” – Artwork by Danielle Noel

Cardul oracol este pe frecvența sezonului Scorpionului în care ne aflăm în această perioadă. Avem Soarele și Mercur în această zodie, iar pe 15 noiembrie Luna Nouă va fi tot în Scorpion.
Frumusețea acestei energii constă în faptul că forța ei imensă de transformare scoate la lumină acel diamant din noi, ajutându-l să strălucească cu putere. Acest lucru se întâmplă însă după ce scormonește cu obstinență în cele mai ascunse cotloane, dezvelind strat după strat, provocând disconfort, teamă, uneori chiar crize interioare puternice. Suntem cu toții în această mare excavare, și nu mai avem unde să ne ascundem. Scorpionul scoate la lumină infecția și sparge puroiul, urmând ca rana să se curețe și să se vindece în timp. Scorpionul nu e delicat, dar e necesar. Energia lui e profundă și valoroasă, iar după ce își face treaba, dezvăluie comori nebănuite.

Ziua de azi să ne fie ghid, susținere, sprijin, inspirație și putere!
Portal fericit tuturor!

Ți-a plăcut articolul? Spune-le și altora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *