|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Sub semnul Scorpionului. ”Our dark side” la control.


Alice Panțâru
Autor
Publicat
23/10/2020
Înapoi la
Vizualizări

Share the (In) Joy!

”Puterea îi corupe pe cei slabi, dar cei care sunt în largul lor în poziții de putere rămân puri și ne pun pe toți pe calea progresului.” – Carolyne Faulkner – Ghid de astrologie contemporană.

Our dark side la control. Scop? Eliberare, desprindere, vindecare, transformare, evoluție.

Cei atrași de mister și subiecte oculte, enigmatice, pot găsi interesantă configurația stelelor în aceste zile. Soarele, proaspăt intrat în zodia Scorpionului, se întâlnește pentru o scurtă perioadă, mai exact până miercuri, 28 octombrie, cu Mercur Retrograd.


Așadar primim o infuzie serioasă de energie scorpionică care vorbește despre transformare personală din rădăcini, posibilă doar prin înfruntarea umbrei, a demonilor interiori, a fricilor. Aceia dintre noi mai curajoși care își recunosc și acceptă partea întunecată au șansa de a se desprinde de toată acea mizerie acumulată și ascunsă cu grijă în cele mai secrete cotloane ale ființei. Este posibil ca acest periplu în tărâmul tenebrelor interioare să fie însoțit de durere sfășâietoare, însă reward-ul este pe măsură, putem descoperi comori nebănuite. Unora dintre noi li se pot declanșa adevărate crize interioare (vizate ar putea fi în special zodiile fixe: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) care pe moment ni se pot părea dificile, dar peste un timp, vom vorbi despre ele ca fiind momente cheie în evoluția și dezvoltarea noastră personală.


Soarele pune reflectorul pe tot felul de secrete, afaceri dubioase, treburi murdare făcute de dragul unor dorințe intense de putere, bani, control. Putem primi informații referitoare la astfel de fapte petrecute în trecut, însă este indicat să fim precauți cu tot ceea ce vine către noi. Este o perioadă în care intuiția noastră este la cote înalte, însă și dorința unora de control și putere poate crea manipulări abile celor care lasă garda jos.


Ne este recomandat să ne concentrăm mai mult pe interiorul nostru, mai puțin pe distragerea din afară, să ne scanăm acele unghere în care nu intrăm foarte des de teamă că nu ne va plăcea deloc ce găsim acolo: atașamente, gelozie, invidie, toxicitate, obsesii, dependențe, ură. Este posibil să fim nevoiți să lăsăm ceva în urmă, să ne desprindem de lucruri, relații, sau situații pe care nu le mai putem căra în spate, care ne sunt dușmani pe care i-am lăsat în viața noastră de dragul confortului, a fricilor sau neîncrederii în puterea personală.


Curățare, vindecare, alchimizare sunt cuvintele cheie ale acestor zile, urmate în final de un sentiment de ușurare, eliberare, pentru unii chiar RENAȘTERE.

Ți-a plăcut articolul? Spune-le și altora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *